webhosting
   domeinregistraties
   pakketten / prijzen
 
   controlpanel
   statistieken
   datacenter
   netwerk
 
   webhosting
   specificaties

sitemap
disclaimer

 

Webdesign Oldenzaal neemt alleen genoegen met de beste netwerk faciliteiten. We stellen dan ook zeer hoge eisen aan de kwaliteit van het netwerk en we maken dan ook gebruik van 's lands beste netwerk. Dit is tevens het enige ISP netwerk dat gebruik maakt van de next-generation technologie waarbij snelheden van 10 Gbit/s en meer geen probleem zijn!

Next-generation netwerk
Doordat ons netwerk volledig next-generation is, zijn we klaar voor de toekomst waarbij zaken als streaming en andere bandbreedte intensieve zaken geen enkel probleem zijn.

Naast dat snelheid erg belangrijk is vinden we dat een netwerk volledig redundant moet zijn. De vier Force10 coreswitches staan op twee verschillende locaties en zijn allemaal dubbel met elkaar verbonden. Als een switch niet of niet goed meer werkt zal een andere dit zonder downtime overnemen. Deze next-generation setup is uniek in Europa!

Verbindingen
We zijn verbonden met de volgende internet exchanges:
 

Daarnaast zijn we verbonden met de volgende transit providers (voor internationale verbindingen):

 

Door middel van BGP-4 bepalen we altijd wat de kortste route is, waardoor de verbinding altijd zo snel mogelijk is.

Voor onze racks maken we gebruik van professionele HP Procurve switches. Deze zijn doormiddel van een dubbel uitgevoerde gigabit verbinding verbonden met twee Force10 coreswitches.
 

 
 
 
 
     
Facebook
LinkedIn