webhosting
   domeinregistraties
   pakketten / prijzen
 
   controlpanel
   statistieken
   datacenter
   netwerk
 
   webhosting
   specificaties

sitemap
disclaimer

 

Volledig domein

Alle bij ons geregistreerde domeinen zijn "volledige domeinen". Dit betekent dat uw domein altijd als "top level domain" te bereiken is.

Een voorbeeld:
http://www.uwbedrijf.nl   en niet   http://www.veldmaat-ict.nl/~uwbedrijf/


 
Onbeperkt subdomeinen

U kunt ook extra subdomeinen aanmaken. Dit betekent dat u bijvoorbeeld de URL "boekhouding.uwbedrijf.nl" zelf kunt aanmaken en beheren via ons DirectAdmin controlpanel. Daarna kunt u heel eenvoudig een doorverwijzing naar een bepaalde map aanmaken.


 
Onbeperkt pop3 accounts

U kunt zoveel e-mail accounts (echte pop3-boxen) aanmaken en gebruiken als u wilt of nodig heeft via ons DirectAdmin controlpanel.

Zoals ook bij andere providers het geval is zijn ook bij ons de emailboxen onderdeel van het pakket. Indien u bijvoorbeeld een hostingpakket met 35 Mb webruimte heeft en 4 mailboxen met ieder 5 Mb inhoud, dan heeft u nog 15 Mb webruimte over, hetgeen altijd nog genoeg is voor vele HTML-pagina's.


 
Onbeperkt e-mail aliassen

U kunt ook extra e-mail aliassen aanmaken via ons DirectAdmin controlpanel. Dit betekent dat u bijvoorbeeld de e-mail adressen boekhouding@uwbedrijf.nl, support@uwbedrijf.nl en info@uwbedrijf.nl zo kunt instellen dat de e-mail voor deze adressen in uw hoofdaccount wordt afgeleverd. U hoeft op deze manier dus slechts één mailbox te legen.


 
E-mail spamfilter

Wanneer een e-mail als spammail wordt onderschept dan wordt deze door het systeem apart gezet. De volgende ochtend ontvangt u per e-mail een overzicht van deze onderschepte berichten. U heeft dan de mogelijkheid om deze berichten alsnog te laten bezorgen.


 
E-mail virusscanner

E-mail die aan u wordt verzonden wordt nog voordat deze uw inbox bereikt gecontroleerd op eventuele virussen. Indien er een virus in een bericht wordt aangetroffen dan ontvangt de afzender een bericht retour met hierin de melding dat er een virus is aangetroffen in het door hem verzonden bericht.


 
Eigen cgi-bin

Ieder hostingpakket (met webruimte) heeft een eigen cgi-bin.


 
Perl 5 ondersteuning

Iedere server ondersteunt de scripttaal Perl 5.


 
Beveiligde directories

Door middel van ons DirectAdmin controlpanel kunt u elke map beveiligen met een eigen loginnaam en wachtwoord.


 
Eigen ftp account

Elk domein heeft een eigen ftp-account voor het uploaden van de webpagina's.

Het gebruik van Telnet is bij ons niet mogelijk aangezien dit voor zowel ons als voor u als klant enorme veiligheidsrisico's met zich meebrengt.


 
MySQL support

Op onze servers is standaard (dus zonder extra kosten) voor al onze klanten met een hostingpakket (met webruimte) een MySQL-database geïnstalleerd.


 
PHP support

Al onze servers ondersteunen standaard PHP inclusief een heleboel library's. Ook hiervoor geldt weer dat dit voor u geen extra kosten met zich meebrengt.


 
FrontPage support

De FrontPage Server Extenties zijn zeer eenvoudig via ons DirectAdmin controlpanel te activeren. Wij ondersteunen geen ASP. Om dynamische websites te maken hebben al onze pakketten standaard PHP ondersteuning.


 
Dagelijkse backups

Wij maken elke nacht backups van hetgeen op onze servers staat.


 

 

 

Facebook
LinkedIn